viernes, 11 de febrero de 2011

To be continued (menys i millor)

Aquest blog continuarà però he fet mudances (de tant en tant s'han de fer sino massa arrel i poca branca). Així doncs, fem sumari:

- Els poemes els comparteixo a http://versos.cat/, on podreu gaudir molt més d'altres POETES que de mí -i no ho dic per dir sino perquè HO DIC-. Només en català, això sí.

- La resta (cròniques, contes, paranoies, filosofies barates i altres escrits no classificats) els trasllado a http://seraundiaqualsevol.blogspot.com/, on he decidit que hi hagi un fil d'unió enmig de tanta paraula inclassificable: la poesia que hi ha rere la quotidianitat. -Amb l'edat, necessitem posar el cap en ordre perquè una ment caòtica no hi cap en cap món pràctic com el nostre. També val a dir que ara sóc més feliç, sí.

- El blog d' http://antropocente.blogspot.com el deixo en standby perquè he acabat la carrera d'Antropologia i ara per ara no tinc més ganes d'escriure assaig (dit amb altres paraules, agafo aire i inspiro fort per expirar millors escrits etnològics, però només quan em vingui de gust).

- El blog viatger http://volandovoyvengo.blogspot.com està massa ermitany últimament -no té més remei-, així que també es queda en pause fins que la butxaca i les circumstàncies em permetin sortir de casa i seguir em més cròniques viatgeres i més llengües per descobrir.

Sigui dit.

Bon vent i barca nova!

Signa:

L'autora d'aquest blog i tots els altres
-qui no té una mica d'ego no existeix, no ens enganyem-.

No hay comentarios: