domingo, 7 de febrero de 2010

II Premis Gaudí

Així com els últims no seran sempre els primers, els guanyadors tampoc no són sempre els millors, tot i que solen coincidir. Enguany, la guanyadora que va tornar amb més 'gaudís' sota el braç després de la 2a entrega dels Premis Gaudí de Barcelona-certamen que s'ha celebrat, per cert, en un context d'aigües (in)oportunament turbulentes pel que fa a la nova llei de cinema 50% en català- ha estat la jove i novell Mar Coll que, juntament amb tots els seus còmplices tècnics, va crear 'Tres dies amb la família': millor pel·lícula en llengua catalana, millor direcció i millor protagonista femenina, en reconeixement a la interpretació de Nausicaa Bonnin. L’actor Àlex Brendemühl ha rebut l'estatueta al millor protagonista masculí per la pel·lícula 'Les dues vides d’Andrés Rabadán', film guardonat també al millor actor i actriu secundaris, Andrés Herrera i Clara Segura. Sigui el que sigui el que hagi de ser amb la retransmissió del cinema en català, la producció i la realització han demostrat que, certament, podem portar el cap ben alt, malgrat les C(risis).
by Carmen, publicat a http://eldema.cat/

3 comentarios:

Eulàlia dijo...

ei,
i on es poden veure aquestes pelis?

Las cosas que nunca se dicen... dijo...

"Tres dies amb la familia" em va agradar. Es el tipus de cinema que vull veure, personatges reals, amb conflictes amb ells mateixos i amb els que els envolten, que no saben què volen o que s'equivoquen en les seves decisions, que poden mostrar que estimen als seus o ser totalment cruels quan no estan bé amb sí mateixos... tot això i més és el que em va aportar aquesta pel·lícula. Els premis? no crec en els premis de cap tipus, no fan més que comparar (això és millor que allò) i no porta més que a conflictes en tots els àmbits. Només sé que a mi em va agradar, i és el que compta.
Jordi

Amanda dijo...

Intel·lectual? who wants to be an intellectual? (Mira, podria ser el nom d'un programa de TV). A mi m'agrada llegir però no vull ser intel·lectual, jo el que No vull és una vida buida.
No et justifiquis tant, mademoiselle, que avui dia es pot ser intel·lectual i lletraferit es vingui d'on es vingui ;)